Retourneren & Bedenktijd

Wettelijke bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Virusverwijderen.nl verzend alleen producten digitaal, er is dus geen sprake van eventuele verzendkosten bij retourneren.

Herroepingsformulier

Maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Digitale producten

Bij producten die digitaal worden verzonden is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is na succesvolle betaling definitief. Zie voor informatie de algemene voorwaarden onder artikel 6, tevens vind je aanvullende informatie in artikel 230p van het Burgelijk wetboek Boek 6, Verbintenissenrecht.

Bij het doen van een bestelling met digitale online-inhoud wordt u in het bestelproces erop gewezen dat u door het bestellen akkoord gaat met levering (u krijgt een e-mail met de download). Verder erkent u dat u uw recht om de overeenkomst te herroepen verliest zodra het downloaden van de digitale inhoud is begonnen.

Wel biedt Virusverwijderen.nl een 100% installatiegarantie, dit betekend dat als een code niet werkt, wij direct een vervangende licentiecode naar u toe sturen. Evenals bij installatieproblemen assisteren wij u daar waar nodig.

De waardering van www.virusverwijderen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13 reviews.
0